Taller de hip hop a Dau al Sec

coordinat i impartit pel col·lectiu Median T la Danza

Captura+de+Pantalla+2019-10-09+a+les+13.07.26.jpg

Hip Hop a Dau al Sec

Des del Dau volem treballar per oferir activitats culturals a la gent del barri. Aquest vegada ens centrem en els més joves, programant un taller de dues hores el dia 23 de novembre.

Median T la Danza

Median T la Danza és una iniciativa innovadora de mediació educativa a partir d'estratègies artístiques. Prenent l’art com a motor, i particularment el moviment i l'expressió corporal, es treballen necessitats i inquietuds socioeducatives.

Les dinàmiques desenvolupades representen un autèntic espai i moment per a l’aprenentatge significatiu, des del diàleg i la reflexió compartida . La perspectiva de la pedagogia de la dansa, en aquest sentit, queda orientada a la millora de la relació entre cos, emocions i consciència personal i social, des d’una mirada global i comuna que contribueix a l' autoconeixement i empoderament dels i les participants.

El taller serà impartit per Sandra Jurado, pedagoga i ballarina i coordinadora del programa Median T la Danza.

Col·labora-hi

Per tal de poder fer accessible el taller a tots els i les adolescents del barri, pots col·laborar amb una aportació econòmica que cobrirà les despeses de material i professorat.