Back to All Events

Mercè Managuerra, guardonada amb el Premi Margarida Xirgu


El premi Margarida Xirgu a la a la millor interpretació femenina de la temporada 2018 - 2019 ha estat per Mercè Managuerra, la nostra directora artística pel seu personatge de Shylock a l’obra El Mercader de Venècia, estrenada a la Sala Versus el passat mes de febrer.

A més a més, aquest premi escollit pel jurat format per membres de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, vol ser un reconeixement a la seva llarga trajectòria dins el món del treatre i les arts escèniques. Una carrera que l’ha portat a protagonitzar obres clàssiques i contemporànies passant per autors com Ibsen, Büchner, Sòfocles, J. M. Benet i Jornet, L.Razumoskaia, Narcís Comadira, Txekov, Tenessee Williams i William Shakespeare, entre moltes d’altres..

La seva faceta de directra artística completa aquesta extensa carrera i ha donat vida a projectes com el teatre Akadèmia, que va dirigir durant 10 anys o el nostre Dau al Sec.

L’acte de lliurament se celebrarà el proper dilluns 15 de juliol a les 19 h al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre.

Si hi voleu assistir, només cal reservar entrada a: teatres.it@institutdelteatre.cat

Des d’aquí, una amable i sincera felicitació per aquest premi que no és més que una clara mostra de l’empenta, el rigor, l’amor i la seriositat que destina la Mercè a cada projecte que tira endavant.

Moltes felicitats!!