Back to All Events

Sessió de Cants de Tradició - Espectacle


Aquesta sessió oberta permet ser testimoni del treball de Thomas Richards sobre els «Cants de tradició» amb els grups Focused Research Team in Art as Vehicle i el Workcenter Studio in Residence.

Les sessions de treball sobre cants de tradició són el centre de la investigació duta a terme per Thomas Richards i el seu equip. Ajuden als membres del grup a ampliar el seu coneixement del «Treball sobre un mateix» que es pot dur a terme a través d'un enfocament específic al cant.

Aquestes sessions de treball no són espectacles, pertanyen al domini de la recerca en les arts escpeniques de l’«Art com a Vehicle».

Com en certes tradicions, un treball tal sobre el cant i les accions va acompanyat d'un apropament a la interioritat de l'ésser humà i de les seves potencialitats. Aquestes sessions són un mitjà per despertar aspectes subtils d’experiències interiors i una eina per a la transformació de la percepció i la presència de l’artista.

Després de la funció del 15 de dedesembre, a les 18.30 h, hi haurà una trobada i un diàleg obert amb Thomas Richards i els membres dels seus equips. Tots i totes les asssitents estan convidats a assistir-hi i participar-hi.

Horari

14 de desembre de 2019 a les 20.00 h

15 de desembre de 2019 a les 17.00 h

Descomptes amb Carnet d’estudiant, targeta rosa, carnet de biblioteques i grups:

Dijous i divendres: 12 €

Caps de setmana: 15 €

Preus

Dijous i divendres: 15 €

Caps de setmana: 18 €

Conduït per

Thomas Richards amb membres del Focused Research Team in Art as Vehicle i el Workcenter Studio in Residence.


També et pot interessar….

Curs L'actor / Creador

Conduït per Thomas Richards. del 4 al 5 de desembre de 2019

The Underground: A Response to Dostoevsky

De la companyia Workcenter de Jerzy Grotowski i Thomas Richards. de l’11 al 13 de desembre de 2019